Prinde prețul special și bonusurile exclusive!

zile
ore
min
sec
Înscrierile s-au închis

Aici e înregistrarea

Strategii de succes pentru Google Maps

Obține 100 de clienți noi prin poziționarea pe locul #1 în Google Maps. Fără buget de reclame și ușor de implementat, chiar dacă nu știi cum și nu ai timp de ajustări zilnice.

Pentru proprietarii de afaceri locale care caută o modalitate sigură de a crește traficul de clienți către locația lor, de a-și spori vizibilitatea și vânzările

3 iunie - 1 iulie 2024

Nr. 1 pe
Google MAPS

Cursul care te ghidează pas cu pas pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps

Obține supremația pe Google Maps în domeniul tău, lasă-ți concurența în urmă și fă din locația ta destinația de top pentru clienți, fără să depui eforturi zilnice de optimizare!

Află cum funcționează Google Maps pentru afacerile locale și ce pași concreți trebuie să urmezi pentru a te poziționa pe primul loc în căutările Google din domeniul tău

*Un curs susținut de Iulian Ghișoiu, fondator TargetWeb (agenție SEO) și Paul Ardeleanu, fondator Marketing Deck (agenție de marketing digital)

Curs complet de Google Maps împărțit în 3 module ușor de înțeles, special conceput pentru antreprenorii care doresc să ajungă în topul căutărilor Google Maps fără a investi mult timp și cunoștințe.

În doar 4 sesiuni afli tot ce trebuie să știi pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps și cum să obții mai multă vizibilitate, mai multe apeluri și mai multe vânzări.

UN CURS PRACTIC: Încă din prima zi vei lucra direct pe contul tău vei implementa tehnici de optimizare care vor aduce rezultate rapide și pozitive pentru afacerea ta.

Desfășurare 100% online |Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Perioada în care se desfășoară cursurile live pe Zoom și în care primești feedback personalizat de la mentori este de 4 săptămâni, dar ai acces pe viață la înregistrări și la toate materialele din platformă, cu toate actualizările ulterioare.

Toate lecțiile (inclusiv cursurile live de pe Zoom) sunt urcate pe o platforma de e-learning, deci le poți revedea tu și partenerii tăi oricând simți nevoia.

Înscrie-te la curs până pe
1 iunie ora 23:59
și primești 6 Bonusuri Exclusive
în valoare de 400 euro

Un document cu toți pașii necesari pe care trebuie să îi faci pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps.

Îți arătăm metoda prin care am primit sute de testimoniale pozitive pentru cursul SEO Mastery și pentru agenția TargetWeb.

Ai acces la un grup privat de Facebook, unde primești răspunsuri din partea experților noștri la toate întrebările tale.

Un document cu zeci de comenzi și instrucțiuni pentru ChatGPT, astfel încât să „scurtezi drumul” către topul Google Maps.

Un document practic cu toți pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă ai o afacere cu mai multe locații și vrei să ajungi cu toate locațiile în topul căutărilor.

Ne uităm pe contul tău, verificăm stadiul actual și stabilim ce trebuie să faci mai departe pentru a ne asigura că te îndrepți în direcția potrivită.

Desfășurare 100% online |Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Cine sunt trainerii tăi din curs?

Salut! Numele meu este Iulian Ghișoiu. Sunt expert SEO și fondator al agenției TargetWeb, „Agenția SEO a anului 2022 în România.” 

Cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro în ultimii 5 ani, TargetWeb este una dintre primele agenții din România care a oferit servicii SEO pentru voice search. 

Cei peste 17 ani de experiență în domeniu m-au pus față în față cu orice provocare cu care s-ar putea confrunta un business pe partea de promovare online, în special SEO.

Tehnicile de optimizare Google My Business din acest curs sunt exact aceleași tehnici prin care am ajutat multe branduri să devină lideri de piață în nișa lor de activitate. Branduri precum gazduire.ro, Business Days, ecco sau Bizz.Club.

Aceleași tehnici stau și în spatele succesului propriului magazin online: BeKid.ro.

Așadar, am comprimat toată experiența mea în optimizarea conturilor Google My Business în acest curs online, pentru a te ajuta să înțelegi ce este esențial să faci pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps.

Iulian Ghișoiu

Expert SEO, Fondatorul agenției Target Web, peste 3 milioane de euro cifra de afaceri în ultimii 5 ani, Speaker, Trainer, Formator

Paul Ardeleanu

Creatorul cursului Algoritm, Fondatorul agenției Marketing Deck și Marketer cu bugete gestionate de +1 mil. euro

Salutare! Sunt Paul, antreprenor, marketer, autor și trainer. 

Am fondat Marketing Deck, agenția de marketing online din România Nr. 1 pe Clutch. De-a lungul carierei mele am gestionat bugete de peste 1 mil. euro și, alături de echipa mea, am ajutat peste 350 de companii din multiple industrii (educație, e-commerce, HoReCa, B2B, IT, transporturi, retail) să își dubleze sau tripleze vânzările prin strategii eficiente de digital marketing. 

De asemenea, am scris două cărți (“Prezintă cu Impact” și “Ghidul Afacerilor Online”) și sunt autorul cursului Algoritm, cel mai vândut curs de Social Media din România.

Așadar, am testat și validat strategii de marketing online și social media, inclusiv tehnici prin care să ajungi nr. 1 pe Google Maps și abia aștept să îți împărtășesc din experiența mea.

Primești feedback personalizat de la trainerii cursului pe toată perioada lui,

Astfel încât să te asiguri că ești pe drumul cel bun spre supremația Google Maps

Desfășurare 100% online |Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

CE SPUN FOȘTII CURSANȚI AI „NR.1 PE GOOGLE MAPS”

ACEST CURS NU ESTE PENTRU TINE DACĂ NU VREI CA AFACEREA TA SĂ:

Dar dacă vrei să obții toate aceste beneficii, să-ți duci afacerea la următorul nivel și să automatizezi atragera de noi clienți, atunci:

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

IATĂ CE SPUN PERSOANELE CARE AU LUCRAT CU IULIAN ȘI ECHIPA LUI:

Nu cred că prezența pe Google Maps ar aduce o diferență semnificativă afacerii mele. ”

➡️ 83% dintre clienții tăi se uită la recenziile de pe Google Maps înainte să decidă să cumpere ceva. Nu-i așa că e impresionant?

➡️ Și stai, mai e ceva. Nu mai puțin de 63% dintre oamenii care folosesc aplicații de hărți preferă Google Maps. Da, ai auzit bine, preferă Google Maps. Nu-i așa că începi să-i vezi importanța?

➡️ Cu peste 1 miliard de utilizatori la nivel mondial și o creștere constantă, să fii pe Google Maps este ca și cum ai avea o farmacie lângă spital, toți potențialii tăi clienții tăi trec pe acolo.

Deci, acum întrebarea este:

De ce ai lăsa banii pe masă și ai permite altor afaceri să te depășească? 

De ce să nu profiți de oportunitatea de a fi primul pe lista de căutare a clienților tăi când caută soluții la problemele lor?

Dacă vrei să fii liderul din industria ta, dacă vrei să atragi mai mulți clienți și să crești vânzările, atunci trebuie să fii pe Google Maps.

Și nu-ți face griji, nu ești lăsat singur; vei fi îndrumat la fiecare pas. Noi avem strategia perfectă pentru tine, una care îți va aduce rezultate imediat.

Apasă butonul de mai jos și hai să facem ca afacerea ta să fie Nr. 1 pe Google Maps

Desfășurare 100% online |Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

IATĂ CE SPUN PERSOANELE CARE AU LUCRAT CU PAULȘI ECHIPA LUI:

„Nr. 1 în Google Maps” nu este un simplu curs. Este cheia care deblochează potențialul neexploatat al afacerii tale și îți aduce înapoi investiția de zeci, ba chiar sute de ori.

Gândește-te la asta…

Dacă, după doar 3 luni de la participarea la acest curs, afacerea ta va fi pe primul loc în căutările de pe Google Maps și îți va aduce 10, 20 sau poate chiar 100 de clienți noi în fiecare lună, crezi că merită o investiție de doar 1.500 de lei?

Și dacă te gândești că suma pare mare, mai gândește-te odată…

Zilnic, timp de 90 de zile, cheltui fără să vrei 16,66 lei; fie pe o cafea în oraș, fie pe o shaorma mică, nici măcar nu-ți ajung de țigări.

Chiar crezi că nu se merită să investești 16,66 lei în afacerea ta pentru următoarele 90 de zile?

Nu vrei să-ți crești exponențial profitul la prețul unei cafele???

E simplu: este o oportunitate de a-ți transforma afacerea și de a-ți multiplica veniturile de nenumărate ori. Deci, merită fiecare leu investit.

Cursul Nr.1 pe Google Maps este pentru tine dacă:

Desfășurare 100% online |Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi tot suportul de care are nevoie!

PREȚUL PENTRU EDIȚIA #2:

1500 RON

Desfășurare 100% online |Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

10 motive să te înscrii în programul Nr. 1 pe Google Maps

1

Vei învăța nu doar teoria, ci și tot procesul practic pentru a-ți crește vizibilitatea și pentru a deveni un lider în domeniul tău.

2

Descoperi cum poți să atragi mai mulți clienți în locația ta pentru a-ți maximiza vânzările.

3

Vei învăța cum să obții recenzii pozitive și să construiești o reputație solidă pentru afacerea ta.

4

Nu este un curs de teorie în care stai pe margine și iei notițe. Este un program practic în care vei implementa tot ce înveți încă din prima zi.

5

Nu vei merge „la ghici” pentru a ajunge pe locul 1. Vei fi alături de mentori specializați în marketing digital și SEO, care te vor ghida pas cu pas.

6

Vei fi printre puținii proprietari de afaceri care înțeleg cum funcționează rankingul pe Google Maps și care investesc timp și energie într-o prezență mai bună pe această platformă.

7

Nu mai stai la „mila” algoritmului Google, ci iei măsuri concrete pentru a-ți face afacerea cunoscută.

8

Odată ce te înscrii, ai acces pe viață la curs, la înregistrările sesiunilor live și la toate materialele și bonusurile oferite. Și nu uita, vei primi și toate actualizările pe care le vom face de la o ediție la alta.

9

Vei avea suport constant din partea specialiștilor pentru a te asigura că te îndrepți în direcția potrivită.

10

Vei învăța fără stres, pentru că avem o garanție „ZERO Riscuri”. Ai 14 zile să decizi dacă cursul este potrivit pentru tine. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți vom returna întreaga sumă investită.

Cum funcționează?

1

În fiecare LUNI, de la 14:00, ne vedem live, pe Zoom, timp de 4 săptămâni consecutive

Pe lângă cele 4 sesiuni săptămânale, vei primi și checklist-uri, worksheet-uri, teme și resurse care te vor ajuta să înțelegi și să aplici procesul de creare și optimizare Google Maps dezvoltat și testat de noi.

2

Creezi și optimizezi contul Google Business Profile chiar în timpul cursului

Primești de la traineri toate informațiile de care ai nevoie și lucrezi la optimizarea contul tău de Google My Business chiar în timpul sesiunilor live. Astfel, ne asigurăm că toți participanții chiar implementează ceea ce predăm în curs.

3

Până la sfârșitul anului afacerea ta va ajunge în topul afișărilor pe Google Maps

Asta se traduce prin vizibilitate crescută a brandului, mai mulți potențiali clienți care te contactează și mai mulți clienți în locație.

IMPORTANT!

Chiar dacă nu vei putea participa la cele 4 întâlniri live, poți parcurge oricând lecțiile. Ele vor fi înregistrate și urcate într-o platformă dedicată cursului la care vei avea acces pe viață!

Desfășurare 100% online | Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

Care e structura cursului

Ai o listă generoasă de bonusuri (în valoare de +400 euro) în continuă creștere:

Acum, gândește-te și analizează...

Îți permiți să nu apari în rezultatele Google Maps?

Cât de mult te costă să investești într-un efort care îți consumă energia, dar nu îți aduce rezultatele pe care le meriți?

Cât de mult valorezi timpul pe care nu îl petreci cu familia sau cu tine însuți?

Cât de mult te costă să te lupți singur, ignorând ajutorul celor care au obținut deja succesul pe care tu îl dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât de mult timp îți va lua să te documentezi și să experimentezi pe cont propriu, fără ghidare din partea unui expert?

Cum știi ce strategii funcționează și care nu?

Cum îți dai seama că ești pe drumul cel bun într-o mare de informații și sfaturi contradictorii din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. În plus, prețul cursului va crește în viitor.

Oamenii de succes înțeleg că amânarea este inamicul progresului, iar acțiunea este caracteristică învingătorilor.

Nu lăsa ocazia să treacă pe lângă tine. Este momentul să acționezi și să îți transformi afacerea pentru totdeauna.

Înscrie-te în cursul „Nr. 1 în Google Maps” și urcă în topul căutărilor în doar 3 luni!

Cel mai bun moment pentru a investi în tine și în afacerea ta, a fost ieri.
Al doilea cel mai bun moment este ACUM!

Fiecare clipă pe care o trăiești este oportunitatea perfectă pentru a investi în succes. 

Nu există niciun moment nepotrivit pentru a te dezvolta și a-ți îmbunătăți viața.

Dar prea mulți dintre noi ne sabotăm singuri, inventând scuze și căutând motive pentru a amâna. Dacă stai pe margine și aștepți momentul „perfect”, vei pierde timp, șanse și oportunități vitale. 

Îți vei irosi potențialul, resursele și vei rata șansa de a avea un viitor strălucit.

Nu aștepta momentul potrivit, începe acum cu resursele pe care le ai!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei demonstra ție însuți că ești capabil de realizări MARI, la care înainte nici nu îndrăzneai să visezi.

„Zona de confort este zona unde visele mor” - Regina King

Acum, fii sincer cu tine.

Câte decizii ai refuzat sau amânat fiindcă ți-a fost frică de necunoscut? Câte oportunități ți-au scăpat printre degete?

E mai bine să regreți că ai încercat, că ai avut curajul să ieși din zona de confort și ți-ai dorit mai mult de la viață, decât să trăiești o viață „sigură”, dar dictată de ceilalți.

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață. Așadar, nu mai pierde timp și începe chiar acum să-ți construiești succesul!

Înscrie-te din timp și asigură-ți locul în „Nr.1 în Google Maps”!

Desfășurare 100% online | Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

Înscrie-te în „Nr. 1 în Google Maps” și urcă în topul căutărilor în doar 30 de zile!

Beneficiezi de GARANȚIA ZERO RISCURI timp de 14 zile

Începi cursul fără nicio grijă.

Vei avea suficient timp să-ți dai seama dacă este exact ceea ce ai nevoie.

Ai 14 zile la dispoziție să explorezi strategiile noastre, să beneficiezi de bonusuri și să participi la două sesiuni live.

Dacă, după aceste două săptămâni, simți că informațiile nu se potrivesc afacerii tale, trimite-ne un email la specialistseo@targetweb.ro și îți returnăm toți banii, fără nicio întrebare și fără nicio supărare!

Desfășurare 100% online | Perioada 3 iunie - 1 iulie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

Întrebări frecvente

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de mentorat personalizat este valabilă doar 4 săptămâni. Așadar, dacă vrei să obții rezultatele dorite este de dorit să-ți faci timp și să participi live la webinariile săptămânale de pe Zoom.

Nu pierzi nimic înafară de interacțiunea cu noi și cu colegii tăi.

Toate sesiunile live vor fi înregistrate și vei avea acces pe viață la ele, dar și la toate materialele și bonusurile pe care le primești. Plus orice alte actualizări ulterioare pe care le vom face.

Vor fi 4 întâlniri LIVE, pe Zoom, a câte 90 de minute fiecare.

Pe lângă aceste întâlniri vei avea o mulțime de materiale precum: checklist-uri, worksheets și teme, care te vor ajuta să înțelegi mai bine și să aplici corect informațiile învățate.

La toate astea se adaugă toate bonusurile de care ți-am spus mai devreme.

Cursul „Nr. 1 în Google Maps” e gândit special pentru antreprenorii care nu au cunoștințe tehnice de marketing online sau SEO. Așa că, nu e necesar să ai cunoștințe avansate.

Sigur! Cu ajutorul cursului „Nr. 1 în Google Maps” poți aduce un plus de valoare clienților tăi și chiar poți să taxezi suplimentar pentru asta.

Sigur că da. Te rog să menționezi acest lucru în detaliile comenzii sau să-mi lași direct datele de contact ale colegului/colegei tale pentru a-i da acces pe platforma de E-learning și pentru a-i transmite mai multe detalii.

Tot ce trebuie să faci este să îmi dai un email sau telefon în termen de 14 zile de la începerea cursului și îți returnez toți banii.

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de determinarea fiecăreia de a învăța și de experiența fiecăreia în ceea ce privește marketingul și antreprenoriatul. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire peste noapte, ci un curs de pregătire profesională care are puterea de a schimba viziunea despre vânzări a cursantului. Multe informații sunt revelatoare, dar ca acestea să funcționeze e nevoie să fie puse în practică. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Copyright © 2024 Iulian Ghișoiu. Toate drepturile rezervate.